Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed semper ipsum vel purus tincidunt, quis aliquam massa aliquam. Mauris cursus nisi at nisi facilisis, id rhoncus ante tristique. Duis semper nisl nunc, in vehicula ex gravida sit amet. Aliquam blandit dictum dui a vestibulum. Praesent cursus ex in tristique mollis. Cras eget feugiat massa.

BAWSzámokban

72helyszín
96kiállítás
90program
15000látogató
276000lépés

BAWKöszöntő

2018. tavaszán 3. alkalommal szól a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül immár nem csak a zenéről, hanem a képzőművészetről is a Főváros élete. Számos kiállítás mellett megannyi program várja az érdeklődő közönséget az Art Week hat napja alatt a város múzeumaiban, kiállítótereiben, galériáiban és az alkotók tereiben, a műtermekben. Minden évben vezetünk be újításokat, ’18. áprilisában hosszított nyitvatartással várjuk a látogatókat és a heti jegy mellett napijegy vásárlására is lesz lehetőség, hisz számunkra fontos, hogy minél több emberhez eljusson a képzőművészet. Jó néhány új helyszín is várja a látogatókat, illetve általunk szervezett kiállítás is szerepel majd a programok között.

Tartson velünk, ismerje meg a hazai modern és kortárs képzőművészetet és képzőművészeket, töltsünk el együtt egy felejthetetlen hetet a művészet világában!

Bérczi Linda, a Budapest Art Week vezetője

BAWFőtámogató

BAWPartnerek

BAWMédia partnerek

2018Április17-22
2018-04-17 09:00:002018-04-22 23:00:00Europe/LondonBudapest Art Weekwww.bpartweek.huBudapestBudapest Art Weekinfo@bpartweek.hu
BUDAPEST ART WEEKMinden ami képzőművészet

BAWInstagram