Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed semper ipsum vel purus tincidunt, quis aliquam massa aliquam. Mauris cursus nisi at nisi facilisis, id rhoncus ante tristique. Duis semper nisl nunc, in vehicula ex gravida sit amet. Aliquam blandit dictum dui a vestibulum. Praesent cursus ex in tristique mollis. Cras eget feugiat massa.

BAWSzámokban

72helyszín
96kiállítás
88program
15000látogató
276000lépés

BAWKöszöntő

Kedves Látogató!

2020. őszén immár 5. alkalommal várunk egy képzőművészeti rendezvénysorozatra. A Budapest Art Week az ország egyetlen olyan képzőművészeti eseménysorozata, amely galériákat, múzeumokat és kiállítótereket fog össze, ezúttal tíz napon át több mint kilencven kiállítással és azokhoz kötődő programokkal, várunk hetven helyszínen!
Ez a képzőművészettől hangos hét lehetőséget ad arra, hogy nemzetközi színtéren is elismert klasszikus, illetve újgenerációs galériák és vezető múzeumok gyűjteményeinek széles skálájából válogathassunk – mindezt egyetlen belépő megvásárlásával. Az esemény célja, hogy a látogatók egyúttal aktív résztvevők is lehessenek: a programban helyet kapnak tárlatvezetések, workshopok, beszélgetések, filmvetítések és kiállításmegnyitók, valamint lehetőség nyílik az alkotókkal való találkozásra is.

Tarts velünk, ismerd meg a hazai modern és kortárs képzőművészetet és képzőművészeket, töltsünk el együtt egy felejthetetlen hetet a művészet világában!

Bérczi Linda, a Budapest Art Week igazgatója

BAWTámogatók

BAWPartnerek

BAWMédia partnerek

2023Április
2023-04-25 10:00:002023-04-25 23:00:00Europe/LondonBudapest Art Weekwww.bpartweek.huBudapestBudapest Art Weekinfo@bpartweek.hu
BUDAPEST ART WEEKMinden ami képzőművészet

BAWInstagram