Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed semper ipsum vel purus tincidunt, quis aliquam massa aliquam. Mauris cursus nisi at nisi facilisis, id rhoncus ante tristique. Duis semper nisl nunc, in vehicula ex gravida sit amet. Aliquam blandit dictum dui a vestibulum. Praesent cursus ex in tristique mollis. Cras eget feugiat massa.

BAWSzámokban

74helyszín
95kiállítás
102program
15000látogató
276000lépés

BAWKöszöntő

Kedves Látogató!

2020. tavaszán immár 5. alkalommal várunk egy képzőművészeti programokban gazdag hétre a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül. A Budapest Art Week az ország egyetlen olyan képzőművészeti eseménysorozata, mely galériákat, múzeumokat és kiállítótereket fog össze, hat napon át több mint kilencven kiállítással és azokhoz kötődő programokkal, közel hetven helyszínen várunk!
Ez a képzőművészettől hangos hét lehetőséget ad arra, hogy nemzetközi színtéren is elismert klasszikus, illetve újgenerációs galériák és vezető múzeumok gyűjteményeinek széles skálájából válogathassunk – mindezt egyetlen belépő megvásárlásával. Az esemény célja, hogy a látogatók egyúttal aktív résztvevők is lehessenek: a programban helyet kapnak tárlatvezetések, workshopok, beszélgetések, filmvetítések és kiállításmegnyitók, valamint lehetőség nyílik az alkotókkal való találkozásra is.

Tarts velünk, ismerd meg a hazai modern és kortárs képzőművészetet és képzőművészeket, töltsünk el együtt egy felejthetetlen hetet a művészet világában!

Bérczi Linda, a Budapest Art Week vezetője

BAWKiemelt szakmai együttműködő partner

BTF

BAWTámogatók

BAWPartnerek

BAWMédia partnerek

2020Április14-19
2019-04-09 10:00:002019-04-14 23:00:00Europe/LondonBudapest Art Weekwww.bpartweek.huBudapestBudapest Art Weekinfo@bpartweek.hu
BUDAPEST ART WEEKMinden ami képzőművészet

BAWInstagram