Glassyard Gallery

Galéria

Évtizedek óta olvasható az „Üveg-udvar” felirat a Paulay Ede utcai sarokház homlokzatán, amelynek első emeletén nyílt meg a Glassyard Galéria 2017. szeptemberében. A jellegzetes pesti polgárlakás egymásból nyíló reprezentatív terei kiválóan alkalmasak a kiállítási program fókuszába állított nagyléptékű installációk, festmények, vetítések és a legkülönbözőbb médiumokban megvalósult alkotások bemutatására.
A galéria fokozatosan és koherensen bővülő művészköre fiatal és közép generációhoz tartozó, magyar és külföldi alkotókból áll, akik jelentős és aktív résztvevői a globális kortárs szcénának, rendszeres résztvevői hazai és nemzetközi kiállításoknak. A Glassyard Galéria közösen létrehozott kiállításokon és művészek meghívásán keresztül szorosan együttműködik a közép-európai régió és a nemzetközi színtér meghatározó galériáival.
A galéria hosszútávú célja, hogy a kereskedelmi galéria működési gyakorlatán és a művészek professzionális képviseletén keresztül minél hatékonyabb és sikeresebb megjelenési lehetőséget biztosítsanak a kortárs művészek számára az intézményrendszerben és a művészeti piacon egyaránt.

PROGRAMOK A HELYSZÍNEN

Nyitvatartás

HZárva
K14:00
18:00
Sze14:00
18:00
CS14:00
18:00
P14:00
18:00
Sz10:00
18:00
VZárva
Büfé
Shop
Ruhatár
Gyermekbarát
Akadálymentes
Ingyenes parkolás
WiFi
Biciklitároló