Bérlet visszaváltási tájékoztató

Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni a bérlet visszaváltásról, amelyet háromféle módon tehetsz meg: amennyiben honlapunkon keresztül vásároltad meg bérletedet, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha a Budapesti Tavaszi Fesztiváltól közvetlenül váltottad meg, akkor érdeklődj náluk, ha pedig úgy döntesz, hogy támogatsz minket azzal, hogy nem váltod vissza, akkor annak felhasználásával részt vehetsz a következő Budapest Art Weeken!


Amennyiben szeretnéd visszaváltani és a Budapest Art Week honlapján keresztül vásároltad meg a bérletedet, kérjük április 14-ig jelezd ezt nekünk a contact@bpartweek.hu e-mail címen, feltüntetve az alábbi információkat: bérletvásárló neve, vásárlási azonosító, és 14 napon belül visszautaljuk számodra a megvásárolt bérlet(ek) ellenértékét.

Amennyiben a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapján keresztül váltottál bérletet, kérjük vedd fel velük a kapcsolatot, és érdeklődj a BTF szervezőinél az info@btf.hu e-mail címen.

Ha a harmadik opció mellett döntesz, és nem váltod vissza a bérleted, ezzel támogatsz minket. Ezért mi nagyon hálásak vagyunk!
Ezesetben nincs más dolgod, mint megőrizni az e-mailt, amit korábban kaptál tőlünk a bérlettel és várunk nagy szeretettel a következő Budapest Art Week-en, aminek az időpontját sajnos még nem tudjuk, de reméljük, minél hamarabb bővebb információval tudunk szolgálni róla.

Bízunk benne, hogy mihamarabb újra találkozhatunk valamelyik eseményünkön!

Addig is jó egészséget kívánunk!

A BAW csapata

 

Bérczi Linda  |   2020/03/30
Szept28

Vigyázzunk egymásra!

Szolgálati közlemény | Közeledik a Budapest Art Week időpontja és bízunk benne, hogy október 16. és 25. között a tervezett menetrend szerint megtarthatjuk az ősz legnagyobb képzőművészeti rendezvénysorozatát, ahol önfeledten élvezhetjük a kiállításokat és programokat. Ehhez azonban arra kérjük látogatóinkat, hogy legyenek partnereink a biztonságos körülmények megteremtésében, és a járványhelyzet miatt szükséges biztonsági előírások betartásában.


Szept21

Maszkra fel! – Műélvezet biztonságban

Szolgálati közlemény | 2020. október 16. és 25. között 74 helyszínen, közel 100 kiállítással és több mint 90 programmal várjuk a Budapest Art Week látogatóit. Ahhoz, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban élvezhesse a színes képzőművészeti programokat, és átélhesse a BAW életérzést idézetekkel és grafikákkal ellátott maszkokat készítettünk, melyeket Nemes Anita grafikusművész tervezett. Vásárold meg a maszkot honlapunkon keresztül, és élvezd biztonságban az ősz legnagyobb képzőművészeti forgatagát!