Maszkra fel! – Műélvezet biztonságban

2020. október 16. és 25. között 74 helyszínen, közel 100 kiállítással és több mint 90 programmal várjuk a Budapest Art Week látogatóit. Ahhoz, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban élvezhesse a színes képzőművészeti programokat, és átélhesse a BAW életérzést idézetekkel és grafikákkal ellátott maszkokat készítettünk, melyeket Nemes Anita grafikusművész tervezett. Vásárold meg a maszkot honlapunkon keresztül, és élvezd biztonságban az ősz legnagyobb képzőművészeti forgatagát!


Az alábbi öt egyedi grafikával ellátott Budapest Art Week maszk közül válogathatsz (2 rétegű, mosható, 150° vasalható, gumis pánttal, a külső huzat munkaruhaanyag, a belső pedig pamut):

1. BUDA


Légy része a budapesti képzőművészeti forgatagnak!

2. PEST

Élvezd a színes művészeti programokat egész Budapest-szerte!

3. PICASSO

Éld át a művészet felszabadító erejét, és vásárold meg a maszkot!

4. MONDRIAN

Légy része a BAW közösségnek, és hagyd, hogy a művészet megszépítse az életed!

5. LÉPCSŐ

Járd be velünk a képzőművészet lépcsőfokait egy jobb világ felé!

MEGRENDELÉS
A maszkokat honlapunkon keresztül, a SHOP menüpont alatt tudod megrendelni. Válaszd ki, hogy melyik maszk, vagy maszkok tetszenek a legjobban a fenti felsorolásból, válaszd ki a sorszámmal és névvel megjelölt maszkot és helyezd a kosaradba.

ÁTVÉTEL
Postai úton (A vásárlás során a "Postázás" opciót is add hozzá a kosárhoz, és a számlázási adatoknál add meg a pontos címedet!)

Ha bármi kérdésed van keress minket a budapestartweek@gmail.com e-mail címen, vagy írj üzenetet a Facebook oldalunkra!

Élvezd biztonságban a képzőművészetet, és légy része a BAW életérzésnek!

Budapest Art Week  |   2020/09/21
Szept28

Vigyázzunk egymásra!

Szolgálati közlemény | Közeledik a Budapest Art Week időpontja és bízunk benne, hogy október 16. és 25. között a tervezett menetrend szerint megtarthatjuk az ősz legnagyobb képzőművészeti rendezvénysorozatát, ahol önfeledten élvezhetjük a kiállításokat és programokat. Ehhez azonban arra kérjük látogatóinkat, hogy legyenek partnereink a biztonságos körülmények megteremtésében, és a járványhelyzet miatt szükséges biztonsági előírások betartásában.


Márc30

Bérlet visszaváltási tájékoztató

Szolgálati közlemény | Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni a bérlet visszaváltásról, amelyet háromféle módon tehetsz meg: amennyiben honlapunkon keresztül vásároltad meg bérletedet, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha a Budapesti Tavaszi Fesztiváltól közvetlenül váltottad meg, akkor érdeklődj náluk, ha pedig úgy döntesz, hogy támogatsz minket azzal, hogy nem váltod vissza, akkor annak felhasználásával részt vehetsz a következő Budapest Art Weeken!