Maszkra fel! – Műélvezet biztonságban

Október 16. és 25. között 74 helyszínen, közel 100 kiállítással és több mint 90 programmal várjuk a Budapest Art Week látogatóit. Ahhoz, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban élvezhesse a színes képzőművészeti programokat, és átélhesse a BAW életérzést idézetekkel és grafikákkal ellátott maszkokat készítettünk, melyeket Nemes Anita grafikusművész tervezett. Vásárold meg a maszkot honlapunkon keresztül, és élvezd biztonságban az ősz legnagyobb képzőművészeti forgatagát!


Az alábbi öt egyedi grafikával ellátott Budapest Art Week maszk közül válogathatsz (2 rétegű, mosható, 150° vasalható, gumis pánttal, a külső huzat munkaruhaanyag, a belső pedig pamut):

1. BUDA


Légy része a budapesti képzőművészeti forgatagnak!

2. PEST

Élvezd a színes művészeti programokat egész Budapest-szerte!

3. PICASSO

Éld át a művészet felszabadító erejét, és vásárold meg a maszkot!

4. MONDRIAN

Légy része a BAW közösségnek, és hagyd, hogy a művészet megszépítse az életed!

5. LÉPCSŐ

Járd be velünk a képzőművészet lépcsőfokait egy jobb világ felé!

MEGRENDELÉS
A maszkokat honlapunkon keresztül,ezen a linken tudod megrendelni. Válaszd ki, hogy melyik maszk, vagy maszkok tetszenek a legjobban a fenti felsorolásból, kattints ide, válaszd ki a sorszámmal és névvel megjelölt maszkot, és helyezd a kosaradba.

FONTOS! Ha postán szeretnéd megkapni a maszkod, tedd be a kosárba a "Maszk postázása" opciót is!

ÁTVÉTEL
Háromféleképpen veheted át a maszkot:

  • A megvásárolt jeggyel vagy bérlettel együtt az intézményekben (Goldberger Textilipari Gyűjtemény, Kassák Múzeum, Ludwig Múzeum, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, Magyar Nemzeti Galéria, Mai Manó Ház, Műcsarnok, Óbudai Múzeum, Pesti Vigadó, Ráth György-villa, Szépművészeti Múzeum, Várkert Bazár - Déli Palota, Vasarely Múzeum)
  • A Budapest Art Week irodájában (1052 Budapest, Semmelweis u. 14. 2. emelet 6-os szám,14-es csengő, hétfőtől-péntekig 10:00-17:00 óra között)
  • Postai úton (A vásárlás során a "Postázás" opciót is add hozzá a kosárhoz, és a számlázási adatoknál add meg a pontos címedet!)

Ha bármi kérdésed van keress minket a budapestartweek@gmail.com e-mail címen, vagy írj üzenetet a Facebook oldalunkra!

Élvezd biztonságban a képzőművészetet, és légy része a BAW életérzésnek!

Budapest Art Week  |   2020/09/21
Szept28

Vigyázzunk egymásra!

Szolgálati közlemény | Közeledik a Budapest Art Week időpontja és bízunk benne, hogy október 16. és 25. között a tervezett menetrend szerint megtarthatjuk az ősz legnagyobb képzőművészeti rendezvénysorozatát, ahol önfeledten élvezhetjük a kiállításokat és programokat. Ehhez azonban arra kérjük látogatóinkat, hogy legyenek partnereink a biztonságos körülmények megteremtésében, és a járványhelyzet miatt szükséges biztonsági előírások betartásában.


Márc30

Bérlet visszaváltási tájékoztató

Szolgálati közlemény | Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni a bérlet visszaváltásról, amelyet háromféle módon tehetsz meg: amennyiben honlapunkon keresztül vásároltad meg bérletedet, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha a Budapesti Tavaszi Fesztiváltól közvetlenül váltottad meg, akkor érdeklődj náluk, ha pedig úgy döntesz, hogy támogatsz minket azzal, hogy nem váltod vissza, akkor annak felhasználásával részt vehetsz a következő Budapest Art Weeken!