Vigyázzunk egymásra!

Közeledik a Budapest Art Week időpontja és bízunk benne, hogy október 16. és 25. között a tervezett menetrend szerint megtarthatjuk az ősz legnagyobb képzőművészeti rendezvénysorozatát, ahol önfeledten élvezhetjük a kiállításokat és programokat. Ehhez azonban arra kérjük látogatóinkat, hogy legyenek partnereink a biztonságos körülmények megteremtésében, és a járványhelyzet miatt szükséges biztonsági előírások betartásában.


Kérjük, hogy vigyázunk egymásra és tartsuk be az alábbi szabályokat, hogy gondtalanul élhessük át a művészet nyújtotta fantasztikus élményeket!

  • JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOK - A Budapest Art Week-en több mint 70 helyszínen várják a látogatókat. Kérjük minden esetben tartsátok be a helyszínek járványügyi szabályait!
  • MASZKVISELÉS, KÉZFERTŐTLENÍTÉS, TÁVOLSÁGTARTÁS - Bizonyítottan a maszk viselése az egyik leghatásosabb védekezési mód a vírus ellen, így a BAW összes programján kötelező a maszkviselés! A helyzetre való tekintettel egyedi Budapest Art Week maszkokkal is készültünk, melyek honlapunkon keresztül megrendelhetőek. A maszkviselés mellett kérjük figyeljetek a megfelelő távolság megtartására (min. 1,5 méter) és a rendszeres kézmosásra/ kézfertőtlenítésre is!
  • REGISZTRÁCIÓ, LÉTSZÁMKORLÁT - Közel 90 programmal készülünk, azonban látogatásuk minden esetben regisztrációhoz kötött. Idén különös figyelmet fordítunk arra, hogy az események kis létszámban valósuljanak meg (a helyszín méretétől függ a max. létszám). Kérünk Titeket, hogy felelősen regisztráljatok, és ha nem tudtok eljönni a programra időben mondjátok le, hogy jusson másnak hely, mert most fokozottan figyelnünk kell a létszámkorlátokra!
    Amennyiben bármilyen tünetet tapasztaltok magatokon (hőemelkedés, láz, köhögés stb.), kérjük mindenki érdekében, hogy inkább maradjatok otthon. Köszönjük!
  • EGYÉNI PROGRAMOK -  Ha nem szívesen vesztek részt most csoportos programokon, és inkább egyénileg vagy saját társaságotokkal élveznétek a képzőművészet adta élményeket, akkor is érdemes BAW bérletet váltani, mert 10 napon keresztül közel 100 kiállítást tekinthettek meg egyetlen karszalaggal!

Találkozzunk a Budapest Art Week-en és élvezzük biztonságban a képzőművészetet!

Budapest Art Week  |   2020/09/28
Szept21

Maszkra fel! – Műélvezet biztonságban

Szolgálati közlemény | 2020. október 16. és 25. között 74 helyszínen, közel 100 kiállítással és több mint 90 programmal várjuk a Budapest Art Week látogatóit. Ahhoz, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban élvezhesse a színes képzőművészeti programokat, és átélhesse a BAW életérzést idézetekkel és grafikákkal ellátott maszkokat készítettünk, melyeket Nemes Anita grafikusművész tervezett. Vásárold meg a maszkot honlapunkon keresztül, és élvezd biztonságban az ősz legnagyobb képzőművészeti forgatagát!


Márc30

Bérlet visszaváltási tájékoztató

Szolgálati közlemény | Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni a bérlet visszaváltásról, amelyet háromféle módon tehetsz meg: amennyiben honlapunkon keresztül vásároltad meg bérletedet, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha a Budapesti Tavaszi Fesztiváltól közvetlenül váltottad meg, akkor érdeklődj náluk, ha pedig úgy döntesz, hogy támogatsz minket azzal, hogy nem váltod vissza, akkor annak felhasználásával részt vehetsz a következő Budapest Art Weeken!