Magyarország kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve elmarad az 5. Budapest Art Week!
Részletek: Rendkívüli közlemény

Of Necessary Surrenders

Az Of Necessary Surrenders egy olyan csoportos installáció, amely rávilágít az elhagyások, elengedések erényeire az önmegvalósítás és annak eredményének érdekében. Ebben az értelemben ez a lemondás nem valamiféle kibúvó vagy valaminek az elkerülése, hanem egy érett látás gyümölcse. Mindez magában foglal egyfajta visszavonulást is, aminek köszönhetően a dolgok inkább születnek szükségszerűségből, mint tévedések által. Az installáció megvalósításában használt különböző eszközök és művészeti ágak (szobrászat, rajz, fotó, szöveg és zeneszerzés) lehetővé teszik a művészek számára a téma szabad értelmezését, ugyanakkor ezek az alprojektek egymással összekapcsolódva, együttesen is választ adnak a lemondások szükségének kérdésére.

A megnyitón bemutatása kerül Nicolas Jacquot Tastes Of Time című 3 részes elégiája, amely két énekhangra és élő elektronikára íródott. A zenei performance Bojta Zsuzsanna (mezzoszoprán) és Bódi Zsófia (szoprán) részvételével valósul meg.

 

Kapcsolódó programok


Ápr1518:00
[@isdeleted]
Ápr1617:00
[@isdeleted]
Ápr1715:00
[@isdeleted]
Galéria túra / Vezetett séta

Döntéseink és vágyaink anatómiája

B32 Galéria - Stúdió