Magyarország kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve elmarad az 5. Budapest Art Week!
Részletek: Rendkívüli közlemény

Of Necessary Surrenders - kiállításmegnyitó és zenei performance

Az Of Necessary Surrenders egy olyan csoportos installáció, amely rávilágít az elhagyások, elengedések erényeire az önmegvalósítás és annak eredményének érdekében. Ebben az értelemben ez a lemondás nem valamiféle kibúvó vagy valaminek az elkerülése, hanem egy érett látás gyümölcse. Mindez magában foglal egyfajta visszavonulást is, aminek köszönhetően a dolgok inkább születnek szükségszerűségből, mint tévedések által. Az installáció megvalósításában használt különböző eszközök és művészeti ágak (szobrászat, rajz, fotó, szöveg és zeneszerzés) lehetővé teszik a művészek számára a téma szabad értelmezését, ugyanakkor ezek az alprojektek egymással összekapcsolódva, együttesen is választ adnak a lemondások szükségének kérdésére.

A megnyitón bemutatása kerül Nicolas Jacquot Tastes Of Time című 3 részes elégiája, amely két énekhangra és élő elektronikára íródott.
 
A zenei performance Bojta Zsuzsanna (mezzoszoprán) és Bódi Zsófia (szoprán) részvételével valósul meg.

Kapcsolódó programok


16-18
[@isdeleted]
Kiállítás

Of Necessary Surrenders

B32 Galéria - Stúdió