Magyarország kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve elmarad az 5. Budapest Art Week!
Részletek: Rendkívüli közlemény

Szigetek - Őry Annamária kiállítása

A Budapest Art Week ideje alatt az Ari Kupsus Galériában a látogatók Őry Annamária egyéni kiállítását tekinthetik meg. A festő 2006-ban diplomázott a Magyar Képzőművészeti Egyetem Festő szakán, olaj, tus és akvarell képeket egyaránt készít. 2019 végén, az Ari Kupsus Galéria és Budapesti Indonéz nagykövetség csereprogramjával ellátogathatott Indonéziába, valamint Jáva és Bali szigetére.

"A festői ösztön és a technikában rejlő lehetőségek motiválnak. A Távol-keleti kultúrákkal való kapcsolatom először a tus képeimben jelent meg, de a 2016 és 2018 között készült tükröződések sorozatom, vagy a fák sorozat egy-egy darabjában is hangsúlyos szerepet kap ez a különös világ. A Távol-keleti kultúrában leginkább a természet, az embert felülmúló természeti erők jelenléte, és a különböző kulturális formákba épült ősi-vallásos hiedelmekkel, és mesékkel tarkított tisztelet fogott meg. Indonéziát 18 100-nál is több sziget alkotja, melyek közül körülbelül 6000 szigeten élnek emberek. Kulturálisan legalább ennyire sokszínű és varázslatos világ, melynek egy kis szelete jelenik meg a Szigetek kiállításra válogatott képeimen" (Őry Annamária - kiállító művész)

Kapcsolódó programok


Ápr1415:00
[@isdeleted]
Galéria túra / Vezetett séta

A szépség skálája: zombiktól a zenig

Ateliers Pro Arts (A.P.A.) Galéria